Moeder is steunpilaar voor Mark Rutte

Stemhok.nl heeft een satirisch filmpje gemaakt over het vrijgezellenleven van Mark Rutte. In het filmpje wordt Rutte weggezet als een homo die niet zijn eigen zooi kan opruimen. Zijn lieve moeder helpt hem met het huishouden. Uit onderzoek van het AD blijkt dat dit filmpje gemaakt is door mensen met een PvdA achtergrond. Dat maakt het echter niet minder leuk.

 

Het filmpje, met de titel ‘achter ieder man staat een sterke vrouw’, is volgens de makers niet bedoeld om een vuile campagne te starten. Het filmpje is volgens hen puur bedoeld als satire. Twee van de makers, Remco Asselbergs en Luc Holleman, hadden een adviesfunctie toen Cohen nog burgemeester van Amsterdam was. Marcel Boontje is zelfs coördinator digitale campagne voor de PvdA in aanloop naar deze verkiezingen. De PvdA zelf maakte nog bezwaar tegen het filmpje, omdat er een campagnefoto van Job Cohen in was verwerkt. Dit bezwaar blijkt nu dus een wassen neus.

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Moeder is steunpilaar voor Mark Rutte

  1. marty

    Cohen moet zich schamen

      /   Reply  / 
    1. jonny

      Cohen moet zich zeker schamen om filmpje moeder rutte om marc zo zwart te maken. Laat Cohen eerst maar de buitenlanders het land uit gooien dan praten we verder.

        /   Reply  / 
  2. Maria

    Als je zo moet winnen.
    Marc, mijn stem heb je!!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>