PvdA voegt daad bij het woord

De verkiezingen zijn vandaag in volle gang en nu al voegt de PvdA de daad bij het woord. Een van de meest genoemde leuzen van Cohen en co is: ‘iedereen telt mee.’ Dus ook bij de verkiezingen moeten ze gedacht hebben. Met de ‘rode taxi’ halen en brengen zij mensen naar de stembus die dat niet zelfstandig kunnen.

De PvdA heeft 75 vrijwilligers, die allen hun eigen auto gebruiken, ingezet die vandaag oproepbaar zijn. Ze verwachten ongeveer 50 mensen een dienst te bewijzen. De PvdA benadrukt dat onderweg geen stemadvies wordt gegeven. Deze actie is een herhaling van 2006. Ook toen reden de ’rode taxi’s’ rond en hielpen toen ongeveer 50 mensen.

Los van de politieke kleur: een mooi initiatief!

Bron: Nu.nl

facebook share facebook share

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “PvdA voegt daad bij het woord

  1. Lars L.

    Rijden ze ook VVD-stemmers heen en weer? :p

      /   Reply  / 
    1. desiree

      hahaha .. persoonlijk denk ik wel..
      Maar het is een goede vraag.. het is weer lekker stemmen kopen met geld net als het toeschuiven van geld .. Hij heeft wel een heel groot gat in zijn handje.. niet verstandig hem te kiezen in tijd van crisis.. Het geld is er zo doorheen gejaagd dat hij heeft gestolen van de hard werkende mensen.

        /   Reply  / 
      1. Mat

        Zo, wat weer een zure reactie, heb je het artikel wel gelezen, het betreft vrijwilligers die zich hier voor hebben ingezet, het word dus niet uit belastinggeld betaald. Dit soort positieve acties kun je dus niet te verwachten van zo’n zure partij als de PVV…..

          /   Reply  / 
        1. desiree

          grappig dat je dat zegt.. dat denk ik nu over jou “vast een PVDA”of iets links die daar weer op deze wijze op reageert. Lees eerst mijn eerdere reactie en vel dan je oordeel! Ik wil weer kunnen leven en de rest staat in de vorige .. ga niet in herhaling vallen!

            /   Reply  / 
          1. Mat

            Ik reageerde op dit blog bericht…maar je zuurheid is bevestigd.

              /  
  2. Hylke

    Even voor de zwevende kiezers die een beetje duurzaamheid op prijs stellen: De PvdA stelt teleur met bedroevend weinig milieu-onderwerpen op haar programma. De partij vindt wel dat Nederland een duurzame koers moet inslaan, maar noemt amper maatregelen om dit te bereiken. De PvdA komt dan ook niet verder dan een zesde positie op de lijst van greenpeac

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>