Berlusconi zadelt Zapatero op met pers

Berlusconi laat Zapatero achterDe man die zichzelf ‘de Jezus Christus van de politiek’ noemt, toonde zijn grillen weer eens. Berlusconi had zijn Spaanse collega Zapatero te gast, maar had niet het idee dat hij die op sleeptouw moest nemen. Tijdens een gezamenlijk persmoment stapte Berlusconi op en liet Zapatero verbaasd achter.

Beiden hadden in Rome net een openingsverklaring afgelegd toen Berlusconi toch nog even het woord nam. Hij zei tegen de pers dat ze Zapatero vragen konden stellen, schudde Zapatero de hand en liep al zwaaiend weg. Zapatero wist zich geen raad. Hij keek als iemand wiens blinddate na 1 minuut alweer was opgestapt. Hij besloot enkele seconden later zelf ook maar op te stappen. Vermoedelijk maakte Berlusconi een statement richting de pers. De relatie tussen hem en de pers is allerminst goed, nadat zij allerlei schandalen rond hem openbaarden. Waarschijnlijk smullen ze hier slechts van.  

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>