Dissident Hero Brinkman struikelblok VVD-PVV-CDA

Brinkman struikelblok voor coalitie VVD-PVV-CDAHero Brinkman zou wel eens een coalitie van VVD, PVV en CDA in de weg kunnen staan. De drie partijen komen bij elkaar op 76 zetels, maar mocht Brinkman zijn soloacties zover doervoeren dathij uit de PVV fractie stapt of wordt gegooid, dan blijven er nog 75 over. En dan zou de coalitie geen meerderheid meer hebben.

Wilders wil heel graag dat er wordt onderzocht of een kabinet met kan komen waarin zijn PVV samen met de VVD en het CDA gaat regeren. Dit heeft hij de koningin ook laten weten. Mark Rutte houdt echter een slag om de arm. Hij is bang voor de grillen van Brinkman. Hij is van mening dat Wilders eerst absolute duidelijkheid moet geven over de status van Brinkman binnen de PVV-fractie. Het zal toch niet dat de LPF geschiedenis zich herhaalt?

Bron: Nu.nl

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>