Balkenende bedankt!

Balkenende bedanktJan Peter Balkenende heeft de afgelopen twee dagen veel bedankjes voor zijn werk als premier gehad. Op de website http://www.jpbedankt.nl/ kunnen mensen een persoonlijk bedankje achterlaten. De website is twee dagen in de lucht en de teller staat al op bijna 20.000 bedankjes.

Een aantal CDA-leden uit Enschede willen de scheidend premier zo bedanken voor acht jaar premierschap. ”Los van politieke of persoonsvoorkeur heeft hij zich de afgelopen acht jaar keihard ingezet voor Nederland, in een heel moeilijk tijd,” is te lezen op de website.

facebook share facebook share

11 Reacties // Reageer

11 thoughts on “Balkenende bedankt!

  1. P.Rill

    Nou Peter Jan je hebt je best gedaan maar aan alles komt een eind ook aan de andere die nu aan zet zijn komt ook weer een eind zo is eenmaal het leven en u bent in mijn ogen toch een goeie presidend geweest maar er moet absoluut een hardere hand komen wand dat zo als het nu gaat is niet goed.Maar oke er komt best wel een goede baan voor u dus niet getreurt het kom goed bedankt voor de acht jaar dat u president bent geweest.

      /   Reply  / 
  2. theunissen-caboor

    ik vindt dat u heel goed u best gedaan hebt en wens u veel geluk en sterkte toe de komende tijd
    het is jammer dat u verloren heeft maar het is jammer genoeg nu eenmaal zo sterkte en veel geluk en een goede gezondheid toegewenst

      /   Reply  / 
  3. Vigilant

    Niets is zo kenmerkend voor de holle frasen van het CDA als dit. ‘De zeeuw die bij tegenwind een tandje harder fietst’, jaja…, wat er werkelijk gebeurt is dat hij zijn fietsje in de berm smijt en gaat staan pruilen tot hij wordt opgehaald, en tegen de mensen die op zijn bestemming op hem staan te wachten roept dat ze het zelf maar uit moeten zoeken. Meneer wacht wachtgeld en een leuk baantje dat hem ontgetwijfeld wordt toegespeeld in het cirquit. Bij voorkeur uiteraard ruim boven de Balkenendenorm gehonoreerd.

      /   Reply  / 
  4. Jopie Goossen

    Bedankt voor alles wat u voor ons land gedaan heeft Veel sukses im u verdere toekomst.

      /   Reply  / 
  5. Wim Heijl

    Beste Jan Peter,

    Wat is het triest dat de meeste mensen zo met de korte termijn bezig zijn. Dat de TV, de kranten en de peilingen belangijker zijn dan de werkelijke feiten.Het baart me grote zorgen. Maar zoals de Bijbel al voorzegd heeft een land zonder God en Gebod is verloren.
    Ik wens je Gods rijke zegen toe in je veredere loopbaan.
    Houd Hem vast dat is veel meer dan de wereld ons te beiden heeft.

    Bedankt voor alles wat je gedaan hebt voor het land,

    Hartelijke groet,

    Wim Heijl (We kennen elkaar van prinsjesdag (tussen) ontbijten.

      /   Reply  / 
  6. A.Wilschut

    Triest hoe de nederlandse samenleving afglijdt. Heel hartelijk dank voor Uw onvermoeibare inzet gedurende 8 jaar. Het was een trieste dag het CDA zo te zien vernederd worden op 9 juni. Wat begrijpen de kiezers weinig waar het werkelijk om draait . En doe Uw uiterste best het CDA er toe te bewegen nooit maar dan ook nooit met de PVV in zee te gaan. Een partij die mensen wegzet behoort geen coalitiepartij te worden voor het CDA. Het CDA moet maar niet gaan regeren.
    Nogmaals bedankt en sterkte

      /   Reply  / 
  7. Robine

    Sorry hoor, maar ik zie iemand die nederland beetje naar de knoppen heeft geholpen! uw heeft dingen gedaan waar nederland door beschadigd is…nu zei u ik ga voor goud maar duidelijk heeft nederland geen vertrouwen meer in u gehad…en dan legt u het bijltje neer…ga dan door en bewijs nederland dat het anders kan!geef ze weer vertrouwen in het systeem.

      /   Reply  / 
    1. Irene

      @ Robine: Lekker kortzichtige reactie weer. Hoezo hij legt het bijltje erbij neer? Moet hij dan onwille van alles maar doorgaan terwijl de NL bevolking overduidelijk heeft aangegeven meer vertrouwen in andere partijen en kandidaten te hebben? Ik vind het juist grote klasse dat hij deze loodzware beslissing na het verlies van de vele zetels voor het CDA heeft gemaakt! Hij had het er duidelijk moeilijk mee, maar hij geeft nu wel de ruimte aan andere kandidaten en partijen, klasse! Ik vind Jan Peter een topper! En idd, het ging de afgelopen jaren niet allemaal goed in NL en idd er moet wat veranderen! Maar om nou te zeggen dat dit allemaal aan JP te wijten is? Net alsof hij en zijn partij niks goeds voor NL heeft gedaan de afgelopen jaren?! Kijk daar ook alsjeblieft eens naar.

        /   Reply  / 
      1. Wolter

        Ik ben het voledig oneens met Carla Peijs ondanks het grote verlies na de vekiezingen is en blijft in mijn ogen juist nu in de crisis wereldwijd dat Jan Peter Balkenende de beste CDA leider maar zou zelf van mij nu ook nog in de nieuwe regerings legistatuur alsnog Minister President mogen worden ook vanwege 8 moelijke jaren regeren als is dat soms tegen de stroom in en de goede contacten internatioaal EU G20 en altijd zonder te klagen zich 100% inzet en zich dag en nacht voor een mooier en betere toekomst voor Nederland zonder zich van de wijs te laten brengen en hoe meer storm en tegenwind er is hoe juist de door hem ingezette koers doorzet dit dit verdient zeer veel dank en diep veel respect voor zijn inzet mede ook voor zijn vrouw en dochter die hem voledig hebben gesteund dit is nou juist de kunst van goed leider. En ik vind het erg zwak en goedkoop van CDA prominenten en juist de personen die heel dicht en zelf in een van de kabinetten Balkenende als Minister bewindspersoon gedient hebben vind ik dit pijnlijk en beschamend. En als je al die 8 jaar met storm tegenwind alles wat hij heeft meegemaakt en overwonnen en je dan alnog je wild geven voor nog 4 moelijke jaren alsnog de strijd aan wilde gaan zonder eigen gewin geeft bij mij aan de passie 100% aan wat voor persoon Jan Peter Balkenende is een echte lieder met kennis inzicht kunde . het is de beste Minister President die Nederland ooit gehad heeft en nog zo zijn Wolter

          /   Reply  / 
  8. josje de bondt

    Beste Jan Peter,

    ik vind het jammer dat je zo moet stoppen. Ik vond je een zeer beschaafde en goede premier. Het ga je goed. Geniet maar van vrouw en kind dat is belangrijker dan al die politiek.

      /   Reply  / 
  9. henk dalderop

    met trots ben ik blij met de pvv zie de rijken toch eens genieten zelfs het cadeau voor het afscheid is een mercedes .
    schande voor de verborgen armoede ..
    deze cda had veel eerder moeten stoppen we twijfelden nog maar zie . gerechtigheid zal geschiede .
    leiderschap aan me hoela .de gewone man . weet u nog de arbeider betaalt uw luxe wel cda nou gegroet he.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>