Kiezersbedrog van CDA

Kiezersbedrog van CDAOnder leiding van de nieuwe dirigent Maxime Verhagen roept het CDA in koor dat het CDA terughoudend moet zijn. Verhagen probeert in elk interview zo vaak mogelijk ‘ons past bescheidenheid’ te zeggen. Hebben al die mensen die wél op het CDA hebben gestemd hun stem dan weggegooid?

Het CDA heeft op 9 juni 21 zetels binnen gehaald. Maar als we Maxime Verhagen en Co mogen geloven hadden al die mensen hun stem beter aan een ander kunnen geven. Eerst was er Balkenende die voor goud ging. Maar toen hij dat niet kreeg, was hij vertrokken. Al die mensen die wel vertrouwen in hem hadden waren blijkbaar niet genoeg.

Nu ‘past het CDA bescheidenheid’, want ‘de kiezer heeft gesproken’ en die heeft het CDA ‘afgestraft.’ Daarom staan ze niet vooraan om te regeren. Maar ze vergeten dat er heel veel mensen zijn die wel vertrouwen in ze hebben en die ze alsnog de vierde partij van Nederland hebben gemaakt. D66, GroenLinks en de SP zijn allemaal kleiner, maar die hebben het niet over bescheidenheid.

Natuurlijk, het CDA heeft verloren. Maar er zijn nog altijd heel veel mensen die wel vertrouwen in ze hebben. Al die mensen willen dat het CDA gaat regeren. Het CDA beschaamt dat vertrouwen door niet alles op alles te zetten om te regeren. Dat is puur kiezersbedrog.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>