Wilders teleurgesteld in CDA

Wilders teleurgesteld in CDAHij deed nog zo zijn best. In zijn carrière als lijsttrekker van de PVV had hij zich waarschijnlijk nog nooit zo coöperatief opgesteld als de laatste week. Hij was de grootste winnaar van de verkiezingen en de VVD ging graag het gesprek aan. Niets leek regeringsdeelname nog in de weg te staan. Maar daar is ineens de grote verliezer van de verkiezingen: het CDA.

Het CDA is de sleutel tot een rechts kabinet met VVD en PVV. En eigenlijk ook de enige hoop van Wilders. Andere partijen willen immers niet met hem regeren.Na de afstraffing door de kiezer leek dit dé kans voor het CDA om alsnog te regeren. Maar het CDA profileert zich nu juist als grootste struikelblok voor een coalitie van VVD-PVV-CDA.

Wilders blijft netjes, maar van binnen moet hij koken van woede. Direct na de verkiezingen deed water bij de wijn. Met zicht op regeringsdeelname was die AOW-leeftijd van 65 jaar was meteen niet meer heilig. Regeringsdeelname moest de kroon worden op de opmars van de PVV. Maar de schlemiel van de verkiezingen laat Wilders’ PVV in het zicht van de finish struikelen.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Wilders teleurgesteld in CDA

  1. Patser

    Het is wel weer duidelijk waarom we niet meer hoeven te stemmen. Het gemaak en de achterloosheid waarmee meer dan een miljoen kiezers hier aan de kant worden gezet spreekt boekdelen. En nu komt het paars plus draaiboek uit de kast wat reeds voor de verkiezingen al gereed lag!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>