Verhagen wil rust tijdens formatie

Maxime Verhagen is van mening dat de kabinetsformatie te onrustig verloopt. “Als we elke dag een optie afschieten, dan blijft er niks over.” Verhagen heeft bij informateur Rosenthal aangegeven dat het CDA open staat voor een inhoudelijk gesprek. Hij blijft echter weigeren een voorkeur uit te spreken voor een coalitie.

 

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Verhagen wil rust tijdens formatie

  1. Anna

    Een beetje rustig aan in de formatie is wel op zijn plaats. Ik ben niet voor een Paars-Plus formatie. Ik denk dat het met D66 en Groenlinks niet zo goed regeren is. Een midden kabinet met vijf partijen is eigenlijk ook teveel, maar als het niet anders kan dan moet het maar. Als het CDA er maar bij in blijft. Een beetje christelijke inbreng is wel op zijn plaats in de regering. Want met alleen partijen in de regering die onchristelijk zijn dat deugt niet. Hoe kan de Koningin straks aan het eind van de Troonrede zegen: Dat Gods zegen op uw werk rust!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>