Jan Peter: bedankt!

Balkenende bedanktWe zouden het bijna vergeten. Bijna. Vandaag is Jan Peter’s laatste dag. Het land jaren gediend. 3.000 dagen gebuffeld voor een sterker Nederland. Normen en waarden terug op de agenda. Tegen de verhuftering. Toch? Morgen neemt Mark Rutte het stokje over. En dat is toch een afsluiting van een decennium.

Daarom moeten we daar wel aandacht aan besteden. Net als het initiatief JP Bedankt. Al meer dan 50.000 mensen tekenden het gastenboek en lieten een bedankje achter voor de premier. En dat is even wennen voor de man die keer op keer is weggezet als Harry Potter. Die werd uitgelachen om zijn opmerking dat Nederland terug moest naar de VOC-tijd. Recenter nog: u kijkt zo lief.

We gaan hem toch een beetje missen. Niet alleen om zijn blunders. Niet alleen om zijn mediaoptredens. Maar ook vanwege zijn eeuwige optimisme. Ondanks dat het allemaal wat stoffig klonk, was er wel iets dat leek op het samenbrengen van mensen. Het is aan Mark Rutte om het beter te doen dan Jan Peter.

Bedankt voor al die mooie jaren!

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Jan Peter: bedankt!

  1. de Boer

    Ik heb die man, sinds hij weinig zichtbaar meer is, nog geen seconde gemist.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>