VIDEO: Bekijk de trailer van de film over prinses Diana

Naomi Watts speelt legendarische Lady Diana in nu al veelbesproken film

Diana gaat over de laatste twee jaar van het leven van the people’s princess Diana. Het biografische drama draait vanaf november in de Nederlandse bioscopen.

De film vertelt het verhaal over de relatie tussen Diana en de Pakistaanse hartchirurg Hasnat Khan. De prinses scheidde van prins Charles, maar ook haar relatie met Khan liep op de klippen omdat hij erg moeilijk met alle media-aandacht om kon gaan.

Op 31 augustus 1997 kwam Diana om het leven bij een auto-ongeluk in Parijs. Ook haar toenmalige vriend Dodi Al-Fayed overleed daarbij. Er zijn allerlei complottheorieën maar de officiële lezing is een ongeluk, veroorzaakt door de chauffeur die alcohol had gedronken en te snel reed om paparazzi te ontvluchten.

Regie: Oliver Hirschbiegel (o.a. Der Untergang). Naomi Watts (o.a. The Ring) speelt Diana, en Hasnat Khan wordt gespeeld door Naveen Andrews (o.a. Lost).

Bekijk de trailer:

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>