Geen verhuisplannen Geert Wilders

PVV-leider Geert Wilders ontkent dat hij in Amerika is om te solliciteren naar een baan bij een conservatieve denktank. Naar eigen zeggen is Wilders in New York om een boek over de islam te promoten. Dat meldt de NOS.

De laatste weken doen geruchten de ronde dat de PVV-leider mogelijk dezelfde weg wil bewandelen als Ayaan Hirsi Ali.

Wilders is in Amerika voor de promotie van zijn boek Marked for Death. Voormalig VVD-Kamerlid Ayaan Hirsi Ali kreeg in de VS ook bekendheid als critica van de islam en ging daar uiteindelijk aan de slag bij de conservatieve denktank American Enterprise Institute.

Wilders spreekt de suggestie dat hij in Amerika is om zijn verhuizing voor te bereiden tegen. ‘Ik blijf echt in Nederland. Ik ga met heel veel enthousiasme en goede zin de campagne voeren. Zorgen dat de PVV opnieuw een grote factor van belang wordt. Na de verkiezingen zullen wij een grote partij worden.’

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Geen verhuisplannen Geert Wilders

  1. Pingback: SP en PVV vragen 14 uur spreektijd in Tweede Kamer | Politiek

  2. Jules Vismale

    Nou heeft Geert Wilders genoeg redenen om niet meer naar de VS te verhuizen omdat de joodse gemeenschap daarginder woedend op hem is daar hij tegen ritueel slachten is! Wilders zal vast en zeker geen joods bloed hebben en terecht walgen van dat vreselijke ritueel slachten door de joden en de moslims. Helaas geeft dit bericht aan dat er bepaalde groepen rijke joden bestaan die menen dat ze met een grote hoeveelheid poen alles naar hun hand kunnen zetten! Wat alleen sommigen onder hen, en ongetwijfeld ook Wim Kortenoeven, vast niét weten is dat hun voormalige aartsvijand Adolf Hitler vegetariër was en een afschuwelijke hekel had aan ritueel slachten. Toen hij in WO II half Europa veroverde zorgden de nazi’s ervoor dat de joden geen dieren meer ritueel mochten slachten maar roeiden zij op hun beurt wél miljoenen joden uit door middel van kogels, gas, zware dwangarbeid, deportaties enz. al werd het vlees van de vermoorde joden niet door de nazi’s geconsumeerd! Hitler heeft zelfs ooit in 1944 het bevel gegeven om tientallen Duitse militaire anti-nazi’s, aangevoerd door kolonel Claus von Stauffenberg, na een vreselijk showproces op te hangen aan vleeshaken met stroppen van pianosnaren om hun nek heen waardoor zij langzaam stikten!

      /   Reply  / 
  3. Paul vanaf Ibiza stad

    De 2 verkapte homo s zaten in een bootje op het water,de een werkt bij quote en de ander zei,,als jullie nou eens Roemer in bloed en kettingzaag op Poster,jajaja Marc,,dat gaan we doen,dat wordt geweldig.En daarna hang ik die domme Nederlanders in hun hals dat ze in 2014 1000 euro van mij krijgen,,jaja,maak daar maar het jaar 3000 van,hahaha,en volgende week gaan we roepen dat alle Nederlanders allemaal een nieuwe Mercedes van mij krijgen.Maar we gaan lekker steeds meer belastinggelden naar Brussel maffia en de Banken maffia overmaken,want een beetje verkapt geld staat al wel lekker op ons nieuwe Griekse bankconto.En al die domme Nederlanders trappen toch overal in….En het bleef die middag nog lekker gezellig in het bootje op de Nederlandse wateren.hahahahahahahaha

      /   Reply  / 
  4. Tonny Aukema

    Vedrkiezingsdebat over de zorg 22 augustus 2012′
    Samson wil wijkverpleegsters zonder managers van 3 ton per jaar. Een enorme bezuiniging. De anderen zagen hun baantjes in gevaar en willen de eigen bijsdrage en de zorgpremie verhogen.
    Klink (400000 Griepspuiten) wil ook op de zorg bezuinigen. Hij gaat dan als leek bepalen welke handelingen doctoren, die jaren gestudeerd hebben, mogen verrichten en wslke medicijnen en hulpmiddelen zij aan mensen en kinderen mogen geven.
    Wij laten het toch zeker niet zover komen, dat een leek over het leven van mensen en kinderen beschikt. Als dat zo doorgaat dan worden oudxeren, net als dieren, geruimd.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>