Schultz op matje geroepen na verkeersinfarct

Politieke partijen roepen minister van Infrastructuur Melanie Schultz van Haegen op het matje. Zij vinden het ‘onvoorstelbaar’ en ‘schandalig’ dat Nederland volkomen stil is komen te staan na één middagje sneeuw. Ze eisen snel opheldering van Minister Schultz van Haegen (VVD) van Infrastructuur en Milieu.

VVD-Tweede Kamerlid Charlie Aptroot vindt het ‘een brevet van onvermogen van NS en Prorail’. Volgens het Kamerlid was het te begrijpen dat er al snel een aangepaste dienstregeling werd aangekondigd, maar Aptroot vindt het ‘onvoorstelbaar dat het zo uit de hand is gelopen’. Hij wil volgende week een debat over het optreden van NS en Prorail met minister Schultz.

Jacques Monasch van de PvdA onderschrijft de woorden van zijn VVD-collega, en wil daarnaast ook duidelijkheid van de minister over wat zij heeft gedaan om de automobilist ‘uit de kou te houden’. ‘Is er voldoende gewaarschuwd, gestrooid? Zijn er voldoende noodmaatregelen getroffen?’, zo vraagt Monasch zich af.

Samen met de SP en GroenLinks wil de PvdA uiterlijk dinsdagmiddag een brief van de minister over de perikelen.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Schultz op matje geroepen na verkeersinfarct

  1. Pingback: Minister Schultz van Haegen 130 snelweg | Politiek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>