Hypotheekrenteaftrek niet langer een breekpunt voor PVV

Bij de aanstaande onderhandelingen over nieuwe bezuinigingen is de hypotheekrenteaftrek niet langer een breekpunt voor Geert Wilders.

Dat zei hij zojuist in Den Haag tegen RTL Z. ‘Alles is bespreekbaar’, zo laat de PVV-leider weten. Uiteraard wil Wilders daar wat voor terug zien, ‘in ruil daarvoor moeten CDA en VVD instemmen met een miljardenbezuiniging op Ontwikkelingssamenwerking‘.

Wilders had tot voor kort altijd hardhardig laten merken dat handhaving van de hypotheekrenteaftrek voor hem een harde eis is. In december was het nog ‘handen af van de hypotheekrenteaftrek. Deze zekerheid moet de Nederlandse huizenbezitter niet ontnomen worden’.

Wilders reageerde in december woedend op het bericht dat het kabinet er serieus over zou nadenken om de hypotheekrenteaftrek te versoberen. Geert Wilders dreigde toen op twitter met nieuwe verkiezingen.

De Tweet van Wilders: ‘Denkt VVD/CDA toch aan versoberen hypotheekrenteaftrek/aflossingsvrije hypotheken? Onacceptabel dan maar verkiezingen!

 

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>