Noord-Korea blijft dezelfde koers varen

De boodschap van Kim Jong-un is glashelder, in een verklaring liet Kim weten dat ‘de dwaze politici overal in de wereld, inclusief de poppenkast in Zuid-Korea, van ons geen verandering hoeven te verwachten’.

Bovenop dit statement volgde nog een bericht aan het adres van de ‘verrader’ Lee Myung-Bak (president van Zuid-Korea), zij kunnen voor altijd fluiten naar onderhandelingen met Noord Korea.

De misdaden van de Zuid-Koreaanse regering bereikten een absoluut hoogtepunt, toen de Zuid-Koreanen niet naar de herdenking van Kim Jong-il gingen, aldus de verklaring. 

Woensdag waren in Noord-Korea de plechtigheden en nam men afscheid van haar overleden leider Kim Jung-il. De ‘geliefde’ leider is niet meer, massa’s uiterst slechte acteurs met ‘verdriet’ achterlatend.

Gisteren werd de officiële rouwperiode na het overlijden van Kim Jong-il afgesloten. Zijn zoon Kim Jong-un is inmiddels uitgeroepen tot opperste leider van de communistische partij, het leger en het volk. Daarbij is Kim ook omgedoopt tot de ‘Geweldige leider’.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Noord-Korea blijft dezelfde koers varen

  1. Pingback: Dictatuur lang zo gek nog niet | Politiek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>