Wilders toch links verleden. Zijn broer haalt uit ‘stem niet op mijn broertje’

geertwildersbroerHet gaat niet echt lekker in de familie Wilders. Geert Wilders heeft standpunten waar de rest van de familie niets mee kan. Schreven we eerder al dat de zussen van de PVV-voorman op GroenLinks stemmen, nu laat de broer van Geert van zich horen. Paul Wilders schrijft onder andere: ‘als Wilders – kenner, gegeven het feit dat ik de luiers van Geert heb verschoond, mijn advies: stem niet op die xenofoob.’ Maar de grote broer van Geert komt ook met een aardig nieuwtje..

Paul Wilders schrijft al sinds 2006 op het forum van de Utrechtse schaakvereniging UCS De Rode Loper. Een club die vroeger stevig links was. En volgens Paul is ‘Wilders een seizoen lid geweest van de Rode Loper. Won zijn eerste partij (tegen Frans Smid als ik me goed herinner), verloor de opvolgende drie partijen – en bedankte als lid.’

Belangrijk? Nee, gewoon leuk om te weten dat Wilders net als Verdonk en Fortuyn een links verleden heeft.

Laatste quote van Paul Wilders ‘Persoonlijk reken ik hem dat niet aan; ik ken zijn beperkingen vanaf de dag dat hij geboren is en de jaren de daarop volgden. Boerenslim maar zonder echte intellectuele bagage.’

Dit bericht is gebaseerd op een artikel in de Vrij Nederland van deze week.

LAATSTE GEERT NIEUWS.

wilders fnv klnJoep. Super.

facebook share facebook share

41 Reacties // Reageer

41 thoughts on “Wilders toch links verleden. Zijn broer haalt uit ‘stem niet op mijn broertje’

  1. Judith

    Juist omdat Wilders een links verleden heeft..weet hij als de beste, hoe dat linkse electuraal in elkaar zit..Hij en de zijnen zijn daar niet voor niets weggegaan..Ze wilden niets met dat corrupte/huichelachtige zootje te maken hebben..

      /   Reply  / 
    1. hans

      wat hij dus zelf mede gecreeerd heeft. Dus wilders heeft boter op zijn hoofd. En niet zo’n klein beetje ook. Dat beloofd wat als hij in de regering komt. LPF II

      Maarja, LPF is door de kiezer afgestraft met NULL zetels, TON is nu door de kiezer afgestraft met NULL zetels.Voor de PVV is het een kwestie van tijd. De rek is er al uit.Down we go. Niet zo vreemd. Met veroordeelden en alcoholisten in je fractie

        /   Reply  / 
      1. Judith

        Beste man … Guusje Terhorst zat ooit eens bezopen achter het stuur ..
        Minister Pronk-drankprobleem ..
        Marcel van Dam – drankprobleem …
        Minister Vredeling Moest het vliegtuig uuitgedragen worden .. teveel gedronken …
        Wil jij nog iet zeggen over de Heer Brinkman? De uuitbater heeft zijn klacht
        allang teruggetrokken .. dus de Heer Brinkman valt niets te verwijten wegens mishandeling .Agnes.
        Jongerius wilt zelf met Geert Wilders in zee..wegens het AOW problematiek…
        Even je huiswerk goeddoen jochie!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        .

          /   Reply  / 
    2. Vrijdenker(?)

      Heb jij waarschijnlijk nooit gedacht van mij. Maar je hebt volkomen gelijk. Er is geen partij meer die voor de eenvoudigen opkomt. Je kan alleen maar in elkaar geslagen worden in dit gastvrije Nederland of bestolen. Zelfs ouderen en invaliden zijn het slachtoffer. Door, procentsgewijze………….? Mag jij, lieve Judith, zelf invullen.
      Maar of Wilders de oplossing is? Hij jut de boel wel op, maar een oplossing DIE BETAALBAAR is heeft hij ook niet.

        /   Reply  / 
      1. Judith

        Wilders kan nooit slechter zijn..dan nu het beleid van Balkenende/Bos..met hun graaicultuur..uit de hand gelopen k*t marokkaantjes..Generaal Pardon..waarvan de meeste in de bijstand zitten..al met al kost het ons miljarden..en daarom moet jij straks tot je zevenenzestigste werken..als ze dat halen..want wie weet wordt het dan wel zeventig…Laat Wilders maar komen..CDA en PvdA zijn allang en breed over hun houdbaarheidsdatum heen…

          /   Reply  / 
        1. Rob

          Klopt helemaal. Het graai- en machtsdenken is ten dode opgeschreven. Daarom zullen 3B (Balkenende, Bos, (van) Boven) het ook net redden.
          Maar Wilders is van een nog bejaardere signatuur. De signatuur van wij zijn geweldig en mogen iedereen uitbuiten en beledigen die anders zijn dan wij! De cultuur van alleen wie hetzelfde denkt als ikzelf deugt, en alleen diegenen die het geluk hebben gehad hier geboren te zijn en van zuivere komaf hebben het recht ook ons geluk te delen. Een mix van arrogantie, kortzichtigheid, puur egoisme en verstarring.
          Het wordt pas anders als we ophouden te leuteren en naar onze “voorgangers” te wijzen, en beslissen zelf ons leven anders te gaan inrichten. We hebben die voorgangers niet nodig, zij hebben ons nodig. Dus kiezen wij voor de juiste weg in plaats van voor de minst beroerde!

            /   Reply  / 
  2. Judith

    Even je huiswerk goeddoen jochie!!!!!!!!!!!!!!

      /   Reply  / 
  3. Rob

    En zo herhalen we wat we al eeuwen herhalen. Geen positief geluid, maar alles baseren op angst om de controle te verliezen. Wilders is de angst in eigen persoon, en slaat daarom zo om zich heen.
    De politiek in het algemeen gaat niet meer om principers, maar om de angst om stemmen te verliezen.
    En maar denken dat we iets groots moeten doen, dus dat we leiders moeten zijn, of moeten hebben.
    En vooral hakken op wie we geen goede leiders vinden.
    Als we dat leiden nu eens vergeten. Gewoon zelf een goed en lief mens zijn die er voor zorgt dat anderen ook de kansen krijgen om op eigen wijze en op eige kracht goed en lief te zijn.
    Begrijpen dat macht ziekmakend is, en dat zij die naar macht streven ziek zijn. Blijf bij je zelf, en maak je eigen leven goed en mooi, en help anderen ook hun eigen leven in te vullen.
    Niet alleen de economie is oude economie, ook de politiek is oud. Nu moeten we weer eens gaan beseffen dat we zelf het leven zijn kostbaarheid terug moeten geven; de politiek en de zittende beroepsgraaiers in de economie zullen dat zeker niet gaan doen.

      /   Reply  / 
    1. Judith

      We hebben nu al genoeg buitenlanders met een uitkering .. We laten ons land niet verder vertrappen om.. iedereen maar binnen te halen .. daar is ons infastructuur niet op gebouwd ..
      en de zittende partijen hebben ons land naar de afgrond gebracht met zulke mensen..
      Straks is er geen natuur meer over ..en kunnen onze kleinkinderen onze toen nog mooie natuur, alleen nog maar op plaatjes zien..wegens huizenbouw voor de allochtonen..

        /   Reply  / 
      1. Judith

        Maar je hebt natuurlijk genoeg medelanders die hard werken..deze mensen bedoel ik niet…zo ben ik ook weer om dat toe te geven..

          /   Reply  / 
      2. Rob

        Een rare vraag misschien, maar wat hebben we eigenlijk gedaan dat wij dit ons land mogen noemen, en voor anderen bepalen wat hun land is waar ze maar moeten blijven.
        Ik vind het een beetje eng, mensen die claimen dat iets van hun is alleen omdat hun voorouders daar geboren zijn. De wereld is van de mensheid, en de rijkdom en armoede ook. Claimen dat welvaart van jezelf is, (en armoede dientengevolge voor een ander) is wel een heel egoistisch en asociaal standpunt.

          /   Reply  / 
        1. Judith

          Beste Rob … Ieder claimt zijn eigen territorium .. Omdat hij daar het eerst was …Kijk maar in de dierenwereld daar claimt ook ieder dier zijn eigen plekje..het is gewoon heel natuurlijk..zowel van de dieren als van de mensheid..
          Ieder houdt van zijn eigen land..en daar hoort een vreemdeling maar respect voor te hebben..zoals wij ook respect voor hen kunnen opbrengen..als zij onze normen en waarden weten te respecteren…

            /   Reply  / 
  4. frans smid

    ach, ach wat belangrijk allemaal…volgende week misschien de bakker van Wilders, en dan nog de werkster….

      /   Reply  / 
    1. Bentookzat

      Precies; wat een ge o.h..
      Zo ongeveer v/h gehalte dat het ‘s avonds kouder is dan buiten.

        /   Reply  / 
  5. ali bas

    wilders kom elke keer met onzin verhalen aan, hij is niet meer geloofwaardig meer, sommige nederlanders zijn wilders ook zat met zijn onzin verhalen net als wij allemaal.
    alleen paar groepen aanhangers van wilders geloven nog in hem, het is alleen kwestie van tijd van pvv, straks zijn ze hellemaal niks meer die pvv dus dan zijn ze verleden tijd net als lpf

      /   Reply  / 
    1. Bentookzat

      Sommige…….ja, dat klopt wel, maar nog altijd een paar miljoen niet.
      Keep on dreaming!

        /   Reply  / 
  6. Realist

    Nederland is er niet meer, vandaar dat er weinig aan te doen is. “HET IS TE LAAT”, de kalf is al gedronken, dankzij de linke kliek en de stemmers, ook in anderen landen.

    Straks misschien een nieuwe vlag, dan pas worden sommige mensen wakker.

    “GENIET VAN HET LEVEN, HET DUURT MAAR EVEN”

      /   Reply  / 
  7. horsewithnoname

    Wat moet het nou precies zijn Realist? Ik bedoel het is HET kalf en gedronken is geen typfout anders had er gestaan gerdronken want het moet zijn VERDRONKEN! Het kalf is verdronken of heeft gedronken. En wie bedoel je onder “linke” kliek? Ook in ANDERE landen. Dit bedoelen we nu met “tokkies” Hoop dat zij in de regering komen trouwens. Sulle we mieschien veul minder belaastin motte betaalle

      /   Reply  / 
    1. Blokkertje

      Het is niet mieschien, maar miesgien… opdat u het even weet! ;)

        /   Reply  / 
      1. Judith

        Ook niet goed .. allebij naar Nederlandse les…

          /   Reply  / 
        1. Blokkertje

          Gaat u mee? …Allebei naar Nederlandse les getuigt ook niet echt van enige taalkundigheid!

            /   Reply  / 
  8. Blokkertje

    ok, ik snap em :P

      /   Reply  / 
  9. Judith

    Mijn taalkundigheid is goed hoor? Leg jij me dan eens even uit..wat er mis is met mijn taalkundigheid?

      /   Reply  / 
  10. Judith

    Verdomme alles wat ik schrijf komt er verkeerd op..

      /   Reply  / 
  11. Abjectief

    Laat ik het hier ook maar vermelden:
    Dit is een HOAX.
    Er bestaat geen bericht van Vrij Nederland aangaande de broer van Wilders of ene “Paul Wilders”.

    De betreffende account is een maand voor de nationale verkiezingen 2006 aangemaakt, en de eerste posting is meteen de gewraakte posting.
    enkele pagina’s later doet marijnissen ook al van zich laten horen.
    Daarnaast hebben de reguliere media dit bericht niet opgepikt, ook al hebben ze er weet van, dat zelfs “spelers” als de VK, het NRC en DWDD dergelijke Wilders-beschadigende berichtgeving niet triomfantelijk naar voren hebben gehaald zegt al genoeg, er is gewoon niks van waar, en het gros van u is er met beide ogen open in getuind.

      /   Reply  / 
    1. Judith

      Bestaat er dan wel een Paul Wilders?

        /   Reply  / 
    2. Saskia

      Bericht is wel geplaatst op de websites van zowel NRC Next als De Telegraaf. Bovendien is dhr Paul Wilders te gast geweest in een uitzending van P&W.

        /   Reply  / 
  12. aallii

    Volgens Griffith hebben zowel Wilders en Verdonk alles te danken aan de partij die ze de rug toekeerden. “De manier waarop ze zich hebben opgesteld tegenover de partij vind ik laakbaar. Geen van beiden hebben zich gerealiseerd dat ze zo groot zijn geworden dánkzij de partij. Als je denkt dat je groter bent dan de partij hoor je niet bij de VVD thuis.”

    “Wilders is bovendien anti-allochtoon, dat doet voor mij de deur dicht. Hij zal zelf misschien zeggen dat hij anti-islam is, maar er zit geen woord Spaans in de vragen die hij heeft gesteld over het bedrag dat allochtonen de staat kosten.”

    En Verdonk? Die is “meer van de vorm dan de inhoud. En haar voorstel om mensen te verplichten om Nederlands op straat te spreken vind ik absurd. Dat kan toch niet in een land dat hoog in alle ranglijsten van exportlanden staat en dat internationale allure nastreeft? Als het aan Rita Verdonk ligt, mag ik niet eens meer een Russische toerist in het Engels de weg wijzen. Belachelijk.”

    Zo zo, zomaar een VVD’er die uithaalt naar zowel Verdonk als Wilders. Ongelooflijk. Heeft ze de memo dan niet gehad dat er alleen maar goede dingen gezegd mogen worden over met name de PVV-kopman? De VVD is niet langer een ambitieuze partij, weet u. Nee, het is tegenwoordig een partij van, voor en door lieden zonder ruggengraat.

    Ik blijf geloven (en zeggen) dat de VVD alleen een (blijvende) comeback kan maken door moedig vast te houden aan principes en niet bang te zijn voor wie dan ook. Wilders wordt als de grote rivaal van de VVD gezien, maar dat is mijns inziens onterecht. Wilders zit qua economisch beleid links van het midden, niet rechts van het midden. De enige principes die hij lijkt te hebben, hebben te maken met immigratie en integratie. Voor de rest zal het de PVV’er een zorg wezen; zo lang hij maar aan de macht komt en er kan blijven.

    Nou lijken zijn volgelingen hier op DDS dat juist bijzonder in hem te waarderen. Machtspolitici hebben echter ook hun zwaktes – strategische politiek werkt even, maar als het niet diep in principes geworteld is wordt het erg lastig om langere tijd succesvol te zijn. Op een gegeven moment prikken kiezers door je heen.

    De opdracht van de VVD luidt dan ook (deels) dat het Wilders moet ontmaskeren. Het moet het volk duidelijk maken dat Wilders’ agenda grotendeels niet rechts maar links is en dat, als puntje bij paaltje komt, de man ongeveer net zoveel principes heeft als Machiavelli – en dat is dan nog onaardig voor Machiavelli. Hoe dan ook, hulde voor Griffiths, die eindelijk eens de aanval inzet.

      /   Reply  / 
    1. Judith

      Geen reactie op zoiets stoms ..

        /   Reply  / 
  13. horsewithnoname

    Judith wil je met mij trouwen????

      /   Reply  / 
  14. Hohoho

    Wel grappig dat iedereen nu denkt dat Wilders een links verleden heeft gekend door welgeteld 3 potjes schaak te hebben gespeeld bij een zgn linkse schaakvereniging.

    En Judith, wat ben jij gefrustreerd!

      /   Reply  / 
  15. nobullshit

    Ach ja, wat zou ik ervan moeten zeggen?…..

    De grote broer en de zussen staan nú in de schaduw van hun “kleine broertje” en dát zou weleens een gevolg kunnen hebben…..

    misschien, jaloezie in de familie?

    HUILEN MAAR!!!!!!!

      /   Reply  / 
    1. Mat

      Zo raar is dat toch niet half Nederland inclusief Beatrix walgt van Geert Wilders en dat heeft niets met jaloezie te maken wel met zijn idiote ideeën, uitspraken en zijn manipulerende opstelling. Huilen maar voor kleine geertje dat zijn familie niets met hem te maken wilt hebben..

        /   Reply  / 
      1. Paul

        Beatrix gaat naar geheime vergaderingen van de Bilderbergsgroup . En daar mag niemand iets van weten . Prins Bernhard lockhead ging er ook altijd naar toe .

          /   Reply  / 
  16. max

    Slechts Judith ziet het helder en goed. Proficiat. Maximiliaan

      /   Reply  / 
  17. Judith

    Dank u wel Maximiliaan! (Y)

      /   Reply  / 
    1. frank

      Judith, we zijn inmiddels bijna 6 jaar verder maar wat heeft onze Geert eigenlijk nu aan beleid, laat staan bestuur, neergezet?

        /   Reply  / 
      1. Paul

        Geert doet aan luchtgelul . D66 doet aan luchtgelul . Pvda doet aan luchtgelul .Cda doet aan luchtgelul En Mark Rutte doet al helemaal aan huigfietsluchtgelul . Je wordt genaaid waar je bij staat . Vandezomer was het weer mooi 12 weken rustig .Dat zijn 3 maanden vacantie voor de vriendjes luchtfietsers die de stroop van Brussel likken .Om de paar dagen lopen ze weer het Binnenhof op met hun nieuwe ideetjes die de avond tevoren zijn geboren onder het genot van drank .Belastingverhogingtjes wel te verstaan onder het mom van bezuinigen zodat men steeds meer gratis geld kan sturen naar Brussel .De mensen verder uitkleden noemen ze dat . Maar die debielen op de roltrap int Haag denken dat wij 16 miljoen Burgers debiel zijn . En maar klagen int tweedekamer dat de staatschuld zo hoog is . En vraag eens aan groenlinks wat groen is .Als ze zeggen dat ze van groenlinks zijn en je stelt de vraag;als u van groenliks bent waarom tuft u dan in een auto naart Binnenhof ,waarom gaat u dan niet op de fiets .Nou,dan kijken ze je heel raar aan of je van een andere planeet komt . Dus eindconclusie is ;allemaal zeurderige geldtellende egoistende niets zeggende mensen int tweedekamer die het beste mee kunnen lopen als Ratel in de Carnavals Optocht .

          /   Reply  / 
      2. Judith

        Hij heeft de kans nooit gekregen Frank….In alles blokkeerden zij hem….

          /   Reply  / 
        1. Paul

          Hij is ook maar een schijtende luchtzak net als alle anderen int tweedekamer .Geert heeft destijds het Kabinet gedoogd inplaats van de hele handel af te schieten . Laat je maar nooit verrassen in politiek land .De nieuwe Griekse Regering de Burgers daar in Grijpenland zien straks ook geen cent onder het nieuwe bewind . Alleen als een mens doof en dom is GELOOFT het OVERAL in . Nou ik kan je wel vertellen;ik geloof in het kerkhof.Het kerkhof is de enige zekerheid in een mensenleven . En gelukkig dat het voor iedereen zich laat gelden . Is ook mooi nou verwantpolitiek met een kerkhof . Alleen heeft er nog nooit gestaan DIT IS EEN POLITIEK KERKHOF . Of dat er op een grafsteen staat;dit baasje heeft heel goed naar Brussel geluisterd EN met verder onderschrift op de grafsteen de tekst;maar baasje heeft de buren geen baas laten spelen in zijn huis …………….Wact maar als ik Minister President van Nederland ben .Gelijk uit het slijk van Brussel DRANKORGELS POPPENKAST OPLICHTERIJ .Uit de Euro .En terug naar het normale leven . Angela Merkel doet ook maar gewoon waar ze zin in heeft Autobahn Vignetwant we zijn 1 Europa . Het is dan voorlopig afgeketst VOORLOPIG . Straks een hele mooie in de toekomst Alibaba hete bliksem met baard in Brussel op balkon ;de nieuwe moslim sinterklaas .Kunnen jullie mooi verplicht naar de Bib Arab leren .Met Geert Watje zal het niet lukken voor ommekeer . Dan zullen jullie echt achtermij aan moeten lopen .

            /   Reply  / 
        2. frank

          “Hij heeft nooit de kans gekregen”Judith. In 6 jaar? Het maakt niet uit waarvoor je staat maar als je na 6 jaar niets voor elkaar krijgt, wordt het dan ook niet eens tijd om in de spiegel te gaan kijken? Het ligt heus niet altijd aan de ander! Lokaal zijn ze ook niet aan de bak gekomen ,zelfs in Almere waar ze een absolute meerderheid hebben/hadden, hebben ze al kans gezien elkaar de tent uit te vechten.

            /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>