Verkiezingsblog 2012: 7 augustus

9:31 PvdA denkt de SP te kunnen verslaan

PvdA Kamerlid Mariëtte Hamer denkt dat haar partij bij de verkiezingen op 12 september de SP kan verslaan. En waarom ook niet?

‘De eindfase is het belangrijkst. Kijk naar Balkenende in 2002, Bos in 2003 en de eindsprint van Cohen in 2010. Gebeurt zoiets weer, dan kunnen we de grootste worden.’ Luidt haar betoog in de Volkskrant.

Momenteel schommelt de PvdA in de peilingen van Maurice de Hond rond de 17 zetels. Ongeveer de helft van de hoeveelheid die de SP in de peilingen wordt toegedicht. Hamer sluit overigens niet uit dat haar partij na de verkiezingen met de SP in zee gaat. ‘We werken goed samen, dus waarom niet? Pas als de uitslag er is, praten we verder.’

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Verkiezingsblog 2012: 7 augustus

  1. Tonny Aukema

    Nieuwsuur 10 augustus 20121 De Zorg.
    Om de Zorg goedkoper te maken gaat men de doctoren controleren.
    Laat een dokter, die jaren gestudeerd heeft zijn werk doen en laat niet een leek bepalen welke handeling hij wel of niet mag doen.
    Controleer de managers, die tonnen verdienen, niets van zorg afweten en de werkvloer opschepen met regeltjes en een enorme papierkraam.
    Ik heb een nieuw gehoorapparaat, dat mij goed bevalt. Ik kreeg daar een boekwewrk met 73 vragen over met keuze antwoorden
    Vraag: Hield de audicien rekening met Uw slechthorendheid? Antwoorden : 1.nooit, 2. soms ,3. meestal, 4. altijd. Vragen Welke taal spreekt Uw moeder. Welk land is Uw vader ge boren enz.
    Over deze boekwerken gaan vijf commissies vergaderen. Dat kost kapitalen, maar geen nood Rutte verhoogt de zorgpremie en de eigen bijdrage voor de zoveelste keer.
    De managers mogen niet aangepakt worden, want in de regering zitten de opvolgers.DE MANAGERS VERRIJKEN ZICH DOOR DE PREMIEBETALERS

      /   Reply  / 
  2. c.m krijntjes

    ?de ene partij schopt de benen onder de andere partij uit. Eensgezindheid van ons kabinet is ver te zoeken. Een directeur heeft werknemers nodig om directeur te zijn, ook een regering heeft een volk nodig om te bestaan.
    Verdeel en heers, maar ga nu eens regeren of weet niemand meer waaar hij mee bezig is dan alleen maar angst en onzekerheid zaaien.
    ik zou daarvoor alleen al de gulden terug willen om de eensgezindheid zodat we weer weten waar we mee bezig zijn.
    En verder is er daarom geen ene partij die mijn stem waard is………
    Gaat de natuur instorten?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>