CDA’er jaloers om verhouding ‘ouwe snoeperd’ Bleker

De onthulling dat staatssecretaris Henk Bleker (58) een relatie heeft met een 32 jaar jongere journaliste zou niet helemaal goed gevallen zijn binnen de partij.

Dit bericht De Telegraaf op basis van anonieme bronnen binnen het CDA.

De anonieme bron, een CDA-kamerlid, zou hebben verklaard dat CDA-stemmers hier niet zo van houden. Dit komt omdat de partij nu eenmaal pleit voor traditionele gezinswaarden. Hoewel modern, zou een toy girl niet in dat beeld passen.

Zijn partijgenoten, althans volgens de Telegraaf dan, zouden nu bang zijn dat hij met zijn liefdesleven het imago van het CDA schaadt.

Bleker maakte lange tijd kans op de positie van partijleider maar overspeelde zijn hand met zijn briefje aan Mauro tijdens een uitzending van P&W.

Dit lijkt, voor zover die nog niet gegeven was, de definitieve doodsteek te gaan worden. Aldus bezorgde CDA-partijgenoten.

Andere partijen springen creatief en sportief om met de kwestie rondom Bleker. PvdA’er Sharon Dijksma zei gisteren met een knipoog naar het sobere natuurbeleid van de staatssecretaris ‘eindelijk iets groens waar Bleker wel van houdt.’

Voor de vele nieuwsgierige die willen weten wie de hart van adonis Bleker heeft gestolen, hier een foto van Barbara Rijlaarsdam.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “CDA’er jaloers om verhouding ‘ouwe snoeperd’ Bleker

  1. Pingback: Henk Bleker ‘n zijn groene blaadje | Politiek

  2. Pingback: Henk Bleker heeft toch ambities om de kar te gaan trekken | Politiek

  3. Inge

    Ik denk dat er niemand jaloers is, echter binnen het CDA zijn er bijna geen “eerzame” politici meer die nog een onbesproken gedrag hebben om de “glazen huis” gedachte waar kunnen maken !

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>