Klachten meldpunt PVV loopt in de duizenden

Iets meer dan 3000 mensen hebben een klacht ingediend over het zogenoemde Polenmeldpunt van de PVV van Geert Wilders. Zij vinden het meldpunt discriminerend.

De meldingen kwamen binnen via de Poolse vakbond en via Anti Discriminatie Bureaus in Nederland, zo werd vandaag door een woordvoerster bekend gemaakt.

De teller stond dinsdag nog op ruim 2000 klachten. Volgens de organisatie is er waarschijnlijk geen sprake van een strafbare actie van Wilders. Daarom vond de landelijke brancheorganisatie van Anti Discriminatie Bureaus aangifte niet zinvol.

Niet alleen mensen uit Midden- en Oost-Europa deden hun beklag, ook autochtone mensen klaagden dat ze het meldpunt kwetsend vinden.

Geert Wilders gaf al eerder aan dat alle commotie hem koud laat. Ook zal hij schermen met het feit dat de 3000 klachten over het meldpunt in het niets vallen bij de vele tienduizenden klachten over de MOE-landers.

facebook share facebook share

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Klachten meldpunt PVV loopt in de duizenden

  1. m.van dael

    en waar blijft nu eindelijk dat grote anti pvv meldpunt??

      /   Reply  / 
  2. Crisismoe.nl

    Blijkbaar is er een probleem in Nederland. De een heeft een probleem met Polen (en andere Oost Europeanen) de andere met Nederlanders die Polen een probleem vinden.

    Als meer dan 40000 mensen Polen een probleem vinden mag dat best eens onderzocht worden alleen al om voor eens en altijd duidelijk te krijgen hoe groot het probleem dan wel niet is.

    Dus laat maar eens onderzoeken die klachten.

      /   Reply  / 
  3. Susanne

    Waar kun je een klacht indienen tegen dat meldpunt?

      /   Reply  / 
  4. krijnen

    waarom worden mensen altijd kwaad als de waarheid wordt gesproken????
    ze zijn een probleem en dat mag best gezegd worden .
    bijvoorbeeld als ze alle gestolen autos sinds de opening van het ijzeren gordijn eens terugbrachten en de verzekeringsmaatschappijen hun geld hiervoor weer terug kregen zouden de pensioenen niet te hoeven te worden verlaagd !

      /   Reply  / 
  5. Pingback: Europees parlement oordeelt over ‘discriminerend’ PVV-meldpunt | Politiek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>