De Jager: ’2013 wordt alles beter’

Het wordt een moeilijk jaar, erkent Minister de Jager. Volgens de minister wordt het zowel in de binnenlandse als de Europese verhoudingen geen makkelijk jaar. Over de kritiek van de oppositie reageert de Jager dat het soms ‘te makkelijk’ is. Ook als het kabinet en de oppositie het wel eens zijn hebben ze nog steeds te maken met andere Europese landen.

De crisis waait dus helaas niet over binnen een paar maanden. Dat wat je de afgelopen jaren hebt opgebouwd aan schuld werk je niet zomaar weg, legt de Jager uit. Op de vraag of hij ooit heeft gedacht dat de Euro verloren zou gaan, antwoord de Jager ontkennend.

De Jager vindt trouwens niet dat partijen in Nederland teveel met electoraal gewin bezig zijn. Hoewel de samenwerking met de PVV op vlakken te wensen overlaat vindt de Jager ze ‘in ieder geval wel consistent’. De PvdA is volgens de Jager een belangrijke partner bij de ondersteuning van de schuldencrisis.

Lees hier het hele interview.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “De Jager: ’2013 wordt alles beter’

  1. Pingback: De Jager: ‘Zuid-Europese landen voelden zich slachtoffer’ | Politiek

  2. Pingback: Column: politiek jaaroverzicht | Politiek

  3. Pingback: Nederland kan fluiten naar deel Griekse leningen | Politiek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>